در این مقاله استاد حمیدی شما را با 6 نکته طلایی در مورد بخش دوم آزمون اسپیکینگ آیلتس ( کیو کارت آیلتس ) آشنا می سازد.
استاد حمیدی بهترین مدرس آیلتس در شیراز و مدیر و موسس موسسه مهاجرتی دایانا مهاجر در شیراز.
- در اين بخش به شما يك تسك كارد يا كيو كارد داده مى شود كه بر روى آن 4 سوال ساده نوشته شده است، البته سوال چهارم به توصيف و توضيح بيشترى نياز دارد و معمولا با فعل explain شروع مى شود.
- يك دقيقه وقت همراه با يك تكه كاغذ و يك مداد به شما داده مى شود تا خود را آماده كنيد. در اين يك دقيقه فقط به نوشتن واژه هاى كليدى كه پاسخ هاى طولانى تر راتداعى مى كنند اكتفا نماييد.
- پس از پايان يك دقيقه ممتحن به شما مى گويد كه شروع كنيد. شما حداقل يك دقيقه و حداكثر 2 دقيقه زمان براى صحبت كردن داريد. ( اگر زير يك دقيقه صحبت كنيد از شما نمره كم خواهد شد و اگر بيش از 2 دقيقه صحبت كنيد نمره بيشترى نخواهيد گرفت و ممتحن شما را متوقف مى كند.) توجه كنيد كه در اين زمان هم سؤالات و هم برگه خود را در اختيار داريد. با نگاه به آنها و كمك گرفتن از كى وردهايى كه نوشته ايد سعى كنيد بى وقفه صحبت كنيد تا اگزمينر شما را متوقف كند.
- لازم به ذكر است كه اگر يكى از سوال ها را نفهميديد يا سهوا جواب نداديد، نگران نباشيد، نمره اى از شما كم نمى شود: چگونه گفتن بسيار مهم تر از چه چيزى گفتن است. (البته اين فقط در اسپيگينگ صدق مى كند و نه در رايتينگ)
- تلفظ درست، روان صحبت كردن، واژگان درست و سطح بالا و گرامر درست و سطح بالا 4 فاكتورى هستند كه هر كدام يك چهارم يا 25 ٪ نمره نهايى شما را شكل مى دهند.
- لبخند، تماس چشمى و نگرش مثبت هنگام صحبت كردن فراموش نشود.( اين ها نمره اى ندارند اما به چهار فاكتور فوق كمك مى كنند كه بهتر ديده شوند.)
دیگر مطالب مرتبط
مقالات لیسنینگ
مقالات اسپیکینگ
مقالات ریدینگ
مقالات رایتینگ
مقالات عمومی آیلتس
6 ویژگی اسپیکینگ را می توانید در پیج اینستاگرام ما مطالعه فرمایید
mohajerat-ielts