اگر نمره مطلوب نگرفتید، چه گزینه هایی دارید؟

شاید شما هم در اولین تلاش خود نتوانسته اید نمره مطلوب را در آزمون کسب کنید پس حتما فکر می کنید که باید بلافاصله برای ثبت نام آزمون بعدی اقدام کنید

خوشبختانه شما می توانید که هر چند بار که دوست دارید در آزمون آیلتس شرکت کنید اما قبل از ثبت نام دوباره، استاد حمیدی معتقد است که هر داوطلب آزمون آیلتس باید به چند نکته توجه کند زیرا شرکت در آزمون مجدد به منزله موفقیت در آزمون بعدی نیست.

 

گام اول:

نمره مربوط به هر یک از چهار قسمت آزمون را چک کنید تا متوجه شوید در کدام قسمت یا قسمتها باید بیشتر تمرین کنید.

 

گام دوم:

برای تست زنی با هدف پیدا کردن و ریشه یابی اشتباهات، حتما از منابع و تست های معتبر مانند سری کتابهای 14 جلدی کمبریج استفاده کنید.

 

گام سوم:

تمرکز خود را مهطوف اشتباهات یا کاستی هایی که باعث از دست دادن نمره شما شده اند نمایید. بعنوان مثال اگر در ریدینگ به دلیل ندانستن معانی لغات نتوانسته ایدنمره مورد نظر را کسب کنید، بهتر است برای مدتی فقط روی تقویت و افزایش دامنه واژگان تمرکز کنید.

 

گام چهارم:

بدون تمرین کافی اقدام به تست زدن نکنید. زمانی برای زدن یک تست جدید اقدام کنید که در مورد اشتباهات یا کاستی های خود تمرین کافی کرده اید. فراموش نکنید که تا زمانی که مشکل اصلی حل نشود، تست زدن های مکرر تاثیر چندانی در نمره شما نخواهند داشت.

 

گام پنجم:

قبل از ثبت نام برای آزمون اصلی، حتما یک تست آزمایشی دیگر بزنید. بهتر است این کار را یک یا دو هفته قبل از تاریخ آزمون اصلی انجام دهید و حتما از منابع تستی معتبر استفاده کنید.

 

در پایان استاد حمیدی توصیه کرد بجای صرفا تست زنی سعی کنید از تست های موجود به درستی استفاده کنید این بدان معناست که بهتر است که تمرین کافی برای تقویت مهارت های مورد نیاز داشته باشید و بعد اقدام به تست زدن نمایید. فراموش نکنید که بیش از هفتاد در صد از موفقیت شما در آزمون آیلتس به میزان آمادگی زبان عمومی شما بستگی دارددر نتیجه تست زدن های پیاپی تاثیر چندانی بر نمره شما نخواهد داشت مگر اینکه تست زنی بعد از تمرین باشد.

 

 

دیگر مقالات مرتبط:

مقالات لیسینینگ
مقالات اسپیکینگ
مقالات ریدینگ

مقالات رایتینگ
مقالات عمومی آیلتس
نظرات و توصیه های امتحانی
نمونه امتحانات آیلتس سراسرجهان

 

 

طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top