ویزای سرمایه گذاری
ویزای سرمایه گذاری یکی دیگر از انواع ویزا جهت مهاجرت می باشد. افراد متقاضی مهاجرت با این نوع از ویزا قصد بکار گیری سرمایه خود و کارآفرینی در کشور مقصد را دارند. پس در نتیجه از آنجا که هرگونه اشتباه کوچک در این روند میتواند سرنوشت و زندگی فرد متقاضی را به خطر بزرگی دچار کند پس موسسه مهاجرتی دایانا مهاجر تصمیم گرفت تا متقاضیان ویزای سرمایه گذاری را با شروط لازمه برای اخذ این ویزا و تضمین موفقیت آنها آشنا سازد.

اخذ اقامت با ویزای سرمایه گذاری
اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و روش های مختلف سرمایه گذاری که سبب اخذ اقامت، تابعیت و حتی پاسپورت کشور هدف می شود، در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.
- قوانین اخذ اقامت کشورهای مختلف از طریق سرمایه گذاری چیست؟
- کمترین مبلغ مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری چقدر است؟
- آیا از طریق ثبت شرکت یا خرید ملک می توان اقامت و تابعیت کشوری را کسب کرد؟
- کشورهای مورد توجه افراد برای مهاجرت و سرمایه گذاری کدامند؟
اینها همگی سوالاتی هستند که هر روزه از متخصصین موسسه مهاجرتی دایانا مهاجر پرسیده می شوند. به همین دلیل بر آن شدیم تا در این مقاله سوالات شما عزیزان را در خصوص اخذ اقامت کشورهای مختلف از طریق سرمایه گذاری پاسخگو باشیم.
ویزای سرمایه گذاری چیست؟
طی دو دهه اخیر دولتهای مختلف در سراسر جهان ویزای طلایی یا همان ویزای سرمایه گذاری خود را و به دنبال آن حق اقامت و شهروندی در کشور خود را به متقاضیان و سرمایهگذاران خارجی که شرایط لازم را برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری دارند، با هدف جذب سرمایههای خارجی و همچنین طرحهای خوب و ایده آل کارآفرینی اعطا میکنند.
نکته مهم و قابل ذکر اینست که، تمامی کشورهایی که امکان سرمایه گذاری اقتصادی در آنها وجود دارد، در قبال این کارآفرینی و سرمایه گذاری شما، اقامت موقت و یا دائم خود را به شما میدهند.
نکته قابل توجه اینکه برخی از کشورها به فرد سرمایه گذار اقامت دایم و شهروندی اهدا نمی کنند. و تنها به ایشان اقامت موقت 2 تا 5 ساله اهدا می گردد. از این رو باید در انتخاب کشور مناسب برای سرمایه گذاری بسیار دقت کنید. تا علاوه بر ویزای سرمایه گذاری بتوانید. در آینده اقامت و شهروندی کشور مورد نظر را هم کسب نمایید.
سرمایهگذاری یکی از کارهای پرخطر است و در حقیقت ریسک برگشت سرمایه و منافع آن بر عهده سرمایهگذار میباشد.
FDI یا سرمایهگذاری مستقیم خارجی
FDI یا سرمایهگذاری مستقیم خارجی به شرایطی گویند که یک شخص حقیقی و یا شرکت به تزریق پول در خارج از مرزها و در کشور دیگری با هدف تجارت و یا تولید بپردازد. البته باید متذکر شد که، این نوع سرمایه گذاری برعکس سرمایهگذاری در سهام است که تحت تاثیر شرایط اقتصادی کشور مورد نظر قرار دارد. در حقیقت کشورهایی که در زمینۀ جذب سرمایهگذار خارجی فعالیت میکنند، اهدافی از قبیل رشد و توسعۀ اقتصادی و ایجاد اقتصاد پویا، توسعۀ فناوری و مهارتهای مدیریتی و ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر را دنبال میکنند.
بسیاری از آن کشورها در تحقق این اهداف بسیار موفق بودهاند، ولی برای جذب سرمایه گذار خارجی باید زیرساختهای بسیار قوی داشت و زمینههای لازم را فراهم کرد تا سرمایهگذاران بتوانند با اطمینان خاطر سرمایۀ خود را به کشور هدف وارد کنند. به عبارت دیگر ایجاد حس امنیت برای جذب سرمایهگذار یکی از مهمترین نکاتی است که کشورهایی که به جذب سرمایهگذار خارجی مشغولند باید به آن توجه داشته باشند.
انواع ویزای سرمایه گذاری
ویزای سرمایه گذاری بر اساس کشور مورد نظر و شرایط اقتصادی آن کشور به دسته بندی متنوعی تقسیم می گردد. البته می بایست متذکر شد که تمامی روشهای سرمایه گذاری ذکر شده در ادامه همین مطلب مختصص تمامی کشورها نمی باشند. و برای اخذ ویزای سرمایه گذاری هر کشور می بایست دقیقا اقتصاد و نیازهای آن کشور را مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
مراحل ویزای سرمایه گذاری را با استفاده از لینک زیر در پیج اینستاگرام ما مطالعه فرمایید

لیست انواع ویزای سرمایه گذاری
ویزاهای سرمایه گذاری در کشورهای مختلف عبارتند از:
- خرید ملک
- تمکن مالی یا خود حمایتی
- ثبت شرکت
- ایجاد کارآفرینی و اشتغال زایی از طریق تاسیس کارخانه
- ایجاد کارآفرینی و اشتغال زایی از طریق خرید سهام یک شرکت
- راهاندازی کسب و کار
- خرید اوراق قرضۀ دولتی
البته باید توجه داشت که انواع ویزای سرمایه گذاری تنها به موارد ذکر شده ختم نمی شوند.

ویژگی های ویزای سرمایه گذاری
تجربیات کارشناسان موسسه مهاجرتی دایانا مهاجر در مورد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و اهداف افرادی که با این نوع از ویزا قصد مهاجرت دارند بیان گر این نکته است که ما در بحث مهاجرت با این ویزا با تنوع وسیعی از دلایل و درخواستها روبرو هستیم. البته شاید دلیل این تنوع وسیع و گسترده بخاطر ویژگیهایی باشد که موجب متمایز شدن این نوع از ویزا از دیگر ویزا های مهاجرتی میشوند.

جدید ترین اخبار مهاجرت و آیلتس
- کادر درمان در عمان ژانویه 19, 2023
- ثبت شرکت عمان ژانویه 17, 2023
- قیاس تحصیل در قبرس شمالی و ترکیه ژانویه 7, 2023
- تحصیل در قبرس شمالی ژانویه 7, 2023
- بورس استانی ایتالیا دسامبر 29, 2022
- حداقل حقوق ترکیه در سال 2023 دسامبر 28, 2022
- 7 روش اخذ اقامت ترکیه نوامبر 28, 2022
- مقایسه ی هزینه ها ی زندگی در ایران و ترکیه نوامبر 27, 2022
- شبا هت های فر هنگی ایران و ترکیه نوامبر 27, 2022
- معرفی منطقه شینگن نوامبر 20, 2022

مهمترین ویژگی های ویزای سرمایه گذاری
مهمترین ویژگی های اخذ ویزای سرمایه گذاری عبارتند از:
- اخذ اقامت دائم کشور مورد نظر است. با توجه به نوع سرمایهگذاری و کشوری که انتخاب میشود، میتوان این ویزا را به اقامت دائم تبدیل کرد.
- اخذ پاسپورت کشور مورد نظر
- اخذ حق شهروندی البته با پرداخت مالیات فرد این حق را پیدا می کند.
- برای اخذ ویزای سرمایهگذاری متقاضی لازم نیست مدارک تحصیلی و یا زبان ( IELTS ) ارائه دهد؛ البته در صورت وجود این مدارک پروسۀ اخذ ویزا بسیار سریعتر پیش میرود و در روند صدور ویزا تاثیر مثبت خواهد داشت.
- با اخذ ویزای سرمایه گذاری فرد می تواند برای فرزندان خود ویزای تحصیلی بگیرد.
- همسر متقاضی اخذ ویزای سرمایه گذاری اجازه کار کردن خواهد داشت.
- در صورت سرمایه گذاری، ویزا به فرزندان زیر 21 سال و همسر فرد متقاضی نیز تعلق میگیرد.
- پروسه اخذ ویزای سرمایه گذاری خیلی طولانی نیست و نهایتا بعد از ثبت درخواست و انجام مراحل لازم، 6 ماه زمان میبرد تا صادر گردد. لازم به ذکر است این مدت در مورد کشورهای مختلف، متفاوت است و ممکن است کم و زیاد شود.
اصل یا جعلی بودن ویزای سرمایهگذاری
ویزای سرمایهگذاری لیبلی است که. اطلاعات زیادی از قبیل اعتبار ویزا، کشور مورد نظر، اعتبار و مدت زمان مجاز برای اقامت و همچنین اطلاعات شخصی متقاضی را شامل میشود. بهترین راه برای اینکه در دام کلاهبرداران مهاجرتی نیفتید. به توصیه موسسه مهاجرتی و مشاوره کاریابی بین المللی دایانا مهاجر این است که. برای اخذ این ویزا به شرکتهای معتبری که در این زمینه فعالیت میکنند. مراجعه نمایید. ( شرکتهای مشاوره کاریابی بین المللی که تحت نظارت وزارت کار در تهران مجوز فعالیت اخذ کرده اند ).
به طور کلی روشهای مختلفی برای تشخیص اصل یا جعلی بودن ویزا وجود دارد. که این روشها عبارتند از:
- تمامی ویزاها یک شناسۀ ردیابی دارند. به راحتی میتوانید. با مراجعه به وبسایت سازمان VFS یا سفارت کشور صادر کننده. این شناسه ردیابی را وارد کنید. و از اصل بودن ویزا مطمئن شوید.
- با انگشت کلمه ویزا را که به زبان کشور صادرکننده روی لیبل نوشته شده است. لمس کنید. در صورت احساس خطوط برجسته، ویزای سرمایهگذاری اصل است.
مبلغ مورد نیاز جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری
همانطور که پیشتر گفته شد، شرایط و هزینۀ مورد نیاز برای اخذ ویزای سرمایهگذاری در هر کشور متفاوت است. برای مثال در کشورهای آمریکایی باید حداقل 200 هزار دلار آمریکا سرمایه داشته باشید تا بتوانید درخواست ویزای سرمایهگذاری نمایید. برای کشوری مثل کانادا حداقل سرمایه 210 هزار دلار کانادا، کشورهای منطقه شینگن و یا اتحادیه اروپا 150 هزار یورو و کشورهای اقیانوسیه مانند استرالیا باید حداقل 2.5 میلیون دلار سرمایه داشته باشید.
- حداقل سرمایه: 5 میلیون دلار استرالیا
- حداقل میزان اقامت مجاز: 5 رور در 5 سال متوالی
- حداقل میزان اقامت جهت اخذ شهروندی: 5 سال
- حداقل سرمایه: 800 هزار دلار کانادا
- حداقل میزان اقامت مجاز: 730 روز در 5 سال متوالی
- حداقل میزان اقامت جهت اخذ شهروندی: 3 سال
- حداقل سرمایه: 350 هزار دلار کانادا
- حداقل میزان اقامت مجاز: 730 روز در 5 سال متوالی
- حداقل میزان اقامت جهت اخذ شهروندی: 3 سال
- حداقل سرمایه: 800 هزار دلار کانادا
- حداقل میزان اقامت مجاز: 730 روز در 5 سال متوالی
- حداقل میزان اقامت جهت اخذ شهروندی: 3 سال
- حداقل سرمایه: 250 هزار یورو
- حداقل میزان اقامت جهت اخذ شهروندی: 7 سال
- حداقل سرمایه: 1 میلیون پوند
- حداقل میزان اقامت مجاز: 185 رور در سال
- حداقل میزان اقامت جهت اخذ شهروندی: 6 سال
مدارک مورد نیاز مهاجرت سرمایه گذاری
- پاسپورت معتبر
- گواهی عدم سوء پیشینه
- سند یا اسناد ملکی
- ارائۀ مدارک تمکن مالی و گردش حساب تایید شده توسط بانک برای 4 سال اخیر
- جواز کسب و یا سهام شرکت برای دو سال اخیر
- گواهی آزمایشات پزشکی که توسط پزشک معتمد سفارت تایید شده باشد

توصیه موسسه مهاجرتی دایانا مهاجر
به لحاظ افزایش نرخ دلار در سال های اخیر بهتر است گردش مالی بسیار قوی داشته باشید چرا که اختلاف زیاد دلار و ریال ایران باعث پایین دیده شدن نرخ گردش مالی شما مورد تایید سفارت ها قرار نگیرد.

بهترین کشورها برای مهاجرت سرمایه گذاری
انگلستان، کانادا، استرالیا و یونان از بهترین کشورها برای مهاجرت سرمایه گذاری هستند. از فاکتورهای مهم انتخاب بهترین کشورها برای سرمایه گذاری اقتصاد رو به رشد، اقتصاد پررونق، میزان بودجه موردنیاز و میزان مزایای آن کشور برای سرمایه گذار است.
تمدید اقامت اخذ شده از طریق سرمایه گذاری
- یکی از مهم ترین شرایط تمدید اقامت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، پرداخت به موقع مالیات آن کشور است.
- در مواردی چون اشتغال زایی، شرط داشتن تمکن مالی در سال آینده فرد جهت پرداخت حقوق و بیمه کارمندان و کارگران بسیار مهم است.
معایب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
از معایب بزرگ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری میتوان هزینه ی بالای اخذ ویزا جهت مهاجرت سرمایه گذاری را نام برد. در این روش سرمایه گذار علاوه بر هزینه های جانبی سرمایه گذاری، بایستی به فکر مالیات بالای تعیین شده برای کسب و کارهای خود در کشور مقصد نیز باشد.
توجه داشته باشید که در برخی از موارد تهیه سوابق شغلی مرتبط برای کارآفرینی یا اشتغال زایی در کشور مبدا بسیار زمان بر و مشکل است.
نامه تمکن مالی چیست؟
نامه تمکن مالی، توسط بانک عامل هر شخص و به واحد پول کشور مورد نظر صادر می شود. در واقع نامه تمکن مالی شامل موارد زیر می شود.
- مانده حساب شخص
- سپرده های بانکی
- تاریخ بازگشایی حساب
- میانگین مبالغ وارد شده به حساب
- میانگین مبالغ خارج شده از حساب
- گردش حساب
معمولا در تمکن مالی، تمامی مبالغ در واحد ریال عنوان می شوند. و شخص متقاضی تمکن مالی، باید با توجه به ویزای درخواستی، واحد پول درخواستی مورد نظر را اعلام دارد. تمکن مالی در صورتی معتبر است که شعب ارزی آن را صادر و مدیر شعبه آن را مهر و امضاء کند.